Vår blogg

Gjør barberingen til en ny opplevelse!

Det er mange menn som ennå ikke vet om de mange fordelene med barberolje, selv om det etter hvert er blitt stadig flere som blir begeistret for denne måten å barbere seg på.

Barberolje for menn

Mange opplever at det å barbere seg blir mer lystbetont, ja til og med en helt ny opplevelse! Barberolje er perfekt for barbering med høvel, men er også ypperlig å bruke også til barbermaskin.

Hva er så spesielt med en barberolje?
En barberolje legger seg på huden som en beskyttende film slik at barberhøvelen, men også barbermaskinen,  kan komme nærmere huden, noe som gir en jevn og glatt barbering. Ved riktig bruk gir barberolje dermed den beste og mest hudnære barberingen. Barberolje tilfører også huden fuktighet, i motsetning til barberskum som kan gjøre huden tørr.

Hvordan brukes en barberolje?

Ved bruk av barberhøvel:
For best resultat bør oljen brukes på korte skjeggstubber. Rens huden med godt, varmt vann eller legg på en varm vaskeklut på huden. Dette gjør at skjeggstubbene blir mykere, og gjør barberingen lettere. Påfør en liten mengde olje (den er drøy i bruk!) på ansikt og hals mens huden ennå er lett fuktig. Pass på at oljen kommer til overalt der du skal barbere. Deretter barberes huden med det samme. Skyll høvelen ofte for å unngå at oljen ikke tetter igjen høvelen. Opplever du at høvelen går litt tregt, kan du med fordel ha på litt mer vann på huden.

Etter barbering skylles huden med vann og klappes forsiktig tørr.

Ved bruk av barbermaskin: Hvis du velger barbermaskin, er det nok å bare ta litt barberolje på huden rett før barbering. Barberoljen gjør at huden blir glattet mer ut slik at barbermaskinen kommer nærmere huden, slik at det blir en tettere og bedre barbering.

Velger du en barberolje av høy kvalitet, gir du huden din på samme tid pleie og resultatet er glattere hud og en herlig følelse av velvære!

Roer ned irritert hud

Barberolje for menn fra Brudanger Norway er en høykvalitets barberolje som består av utvalgte  planteoljer beriket med antioksidanter, vitaminer og viktige fettsyrer i tillegg til pleiende eteriske oljer som er kjent for sine rensende, beroligende og sårhelende effekt på huden. Barberolje for menn har en behagelig, ren og diskret duft.

Barberolje som pleiende aftershave                                           

Barberolje for menn fra Brudanger Norway kan også brukes på huden som en pleiende aftershave etter barbering for å roe ned irritert hud. Den trekker raskt inn i huden, uten å gjøre den fet. Den blir derfor et kjekt to-i ett produkt i hverdagen.

Barberolje for menn