Vår blogg

Gjør barberingen til en ny opplevelse!

Det er mange menn som ennå ikke vet om de mange fordelene med barberolje, selv om det etter hvert er blitt stadig flere som blir begeistret for denne måten å barbere seg på.

Barberolje for menn

Mange opplever at det å barbere seg blir mer lystbetont, ja til og med en helt ny opplevelse!

Er man bare ute etter en rask barbering, så er det barbermaskinen som scorer høyest. Men vil du ha et best mulig resultat, så er det barberhøvel man bør velge. Og det er her barberoljen kommer inn.

 

Men hva er så spesielt med en barberolje?
En barberolje legger seg på huden som en beskyttende film slik at høvelen kan komme nærmere huden, noe som gir en jevn og glatt barbering. Ved riktig bruk gir barberolje dermed den beste og mest hudnære barberingen. Barberolje tilfører også huden fuktighet, i motsetning til barberskum som kan gjøre huden tørr.

 

Hvordan brukes en barberolje?
For best resultat bør oljen brukes på korte skjeggstubber. Rens huden med godt, varmt vann og påfør en liten mengde olje (den er drøy i bruk!) på ansikt og hals mens huden ennå er fuktig. Pass på at oljen kommer til overalt der du skal barbere. Deretter barberes huden med det samme. Skyll høvelen ofte for å unngå at oljen ikke tetter igjen høvelen. Opplever du at høvelen går litt tregt, kan du med fordel ha på litt mer vann på huden.

Etter barbering skylles huden med vann og klappes forsiktig tørr.

Velger man en barberolje av høy kvalitet, får huden samtidig pleie og man får en myk hud og en herlig følelse av velvære!

Barberolje for menn fra Brudanger Norway er en høykvalitets barberolje som består av utvalgte planteoljer beriket med antioksidanter, vitaminer og viktige fettsyrer i tillegg til pleiende eteriske oljer som er kjent for sine rensende, beroligende og sårhelende effekt på huden. Barberolje for menn har en behagelig, ren og diskret duft.

 

Lettvint på reise!
Barberolje for menn fra Brudanger Norway kan også brukes på huden etter barbering for å roe ned irritert hud. Den trekker raskt inn i huden, uten å gjøre den fet. Den blir derfor et lite «allround-produkt» som er spesielt kjekt når man er ute på tur og har begrenset plass i bagen eller kofferten.

Barberolje for menn