Laget av det beste naturen kan tilby

I en naturskjønn fjordbygd i Gildeskål i Nordland finner du produksjonslokalet til Brudanger. Mellom høye fjell, frodige fjorder og hvite sandstrender produseres en eksklusiv hudpleieserie for kvinner og menn med kun naturlige og økologiske ingredienser.

Bak serien står Hege Granberg Tvenning, sykepleier med den akademiske tittelen Dottoressa, etter å ha studert kosmetikkutvikling ved det farmasøytiske fakultetet ved Universitetet  Perugia. Læren om urter og foredling av disse som ingredienser for bruk i kosmetikk, legger grunnlaget for hudpleiemerket Brudanger.

I utviklingen av produktene til Brudanger benyttes det innovative og tradisjonelle råvarer. Kunnskapen om ulike urte- og planteekstrakter, og de ulike effektene de har på huden, er nøkkelen til å skape helt naturlige og effektfulle produkter. Alle produktene fra Brudanger består av kun naturlige ingredienser, og er nøye sammensatt for å forbedre ulike hudtyper og tilstander. Møysommelig utvelgelse av ingredienser med den høyeste kvaliteten kjennetegner alle produktene til Brudanger.

Om sommeren kan vi nyte midnattssola og om høsten og vinteren danser nordlyset over oss. Her har vi et produksjonslokale som er tett på naturen.
Om sommeren kan vi nyte midnattssola og om høsten og vinteren danser nordlyset over oss. Her har vi et produksjonslokale som er tett på naturen.

Takk!

For å få til dette prosjektet har vi hatt god hjelp. Innovasjon Norge og Sjøfossen Næringsutvikling har bidratt med finansiering og rådgivning. Vi vil også gi en stor takk til familie og venner.